Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborový salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: Eivlisis
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

4g sůl

Energetická hodnota celkem: 4021 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 119, SAFA (g): 0, Cukry (g): 72, Vláknina (g): 37, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 804 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 14.4, Vláknina (g): 7.4, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Červenou řepu a celer nakrájíme na hranolky a dusíme na vodě do měkka. V míse smícháme všechny ingredience a dochutíme 4g soli. Tatarskou omáčku lze nahradit např. jogurtem 200g Pilos 2,5%. Energetická hodnota na jednu porci bude: -222kj -7g Tuku +1,62g Bílkoviny +0,78g Sacharidy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 04. 2014 19:18
Na obrázku je i Biftek z mletého hovězího masa s hořčičnou omáčkou. http://www.stobklub.cz/recept/51186/

Naši partneři